SSSÅÅÅÅÅ

Hej :D
De va så otroligt länge sen jag skrev nu.
Har bara njutit av livet ett tag, men nu ska jag skriva och njuta samtidigt ;)
som sagt jag skrev ju att jag skulle träffa min pappa och dom på påsk.

Jag och gustav skulle åkt på fredagen, men väntan är ju så hemsk, så jag ringde pappa och frågade om vi kunde komma direkt och då va de torsdag, självklart sa han.
Vi packade alla grejer snabbt och gav oss iväg :)
Nerverna började när vi kom till göteborg (tänk jag ska träffa min pappa som jag aldrig träffat och han har aldrig träffat mig och har ens inte vetat att jag fanns) kände känslan att jag bara ville vända, fick så ont i magen.
Vi närmade oss och efter en stund säger Gustav där står de ängelholm :S hjälp, fick så otroligt ont i magen, ville bara vända fast ändå inte.
När vi svängt av så ringde vi pappa som skulle förklara för Gustav presic vart han bodde, men Gustavs batteri dog och min va sten död ;) så vi åkte så långt som beskrivningen räckte, sen åkte vi runt och letade.
HELT PLÖTSLIGT säger Gustav är de inte han :=O ja ssäger jag tyst och känner att jag ville spy så nervös jag va.
Vi stannar bilen, jag tar ut André och ger han till Gustav, pappa går med stora steg emot mig, va så nära på att svimma, ville bara att de skulle vara över. men då fick jag min första kram från min pappa :) vilket gjorde att jag sträckte axeln ;) för han lyfte upp mig och han är 1,98 cm lång så de är ju inte konstigt att lilla jag sträcker mig, men de va nog för musklerna va som järn ;)
Men de va ändå den bästa kramen jag någonsin fått.
Efter fem minuter kändes de som jag känt pappa hela livet, vi började skratta och skämta, lagade mat och bara va :)
På kvällen ville pappa att jag skulle ligga i hans knä så vi kunde prata och de va så himla otroligt mysigt, kunde inte fatta att jag låg i MIN pappas knä, bara låg där och njöt av stunden.
Han berättade hur lycklig han va att jag hittade han, bättre sent än aldrig sa han.
Jag har verkligen värdens bästa pappa, jag kommer aldrig kunna beskriva med ord hur underbar han är men de är helt sjukt att de finns en sån pappa i värden men de bästa av allt är att han är MIN pappa...
Sen träffade jag min Syster Nathalie :) En jätte mysig tjej, väldigt blyg i början men de va ju första gången hon fick träffa sin stora syster.
André va bara helt galen av alla folk, han älskar när de är fullt hus så han kan slå och dra i alla.
Vi gjorde så mycke mysiga grejer, så svårt att skriva allt, men vi va på stranden, på stan, grillade varje kväll, tog oss ett glas vin/öl... va bara helt underbart.
Träffade min farmor också, en jätte mysig farmor har jag.
Dagen då vi skulle åka fick jag besök i sängen av två små söta björnan, jag slår upp ögonen och där sitter mina små syskon på mina ben i sängen, va helt otroligt att få träffa så små syskon när man själv har en liten :) André vakna fort och de första André gjorde va att krama min lillebror douglas, efter de va douglas helt galen i André ;) ingen ficj röra hans "lille bror" han tror att André är hans lille bror så de säger han till alla han träffar ;) ingen ide att säga nej, har försökt och kan ju bara säga att de gör jag inte en gång till.
Han frågade Gustav så rart och snällt, vad är du till mig Gustav, ja jag är inget, men är du inte min moster då hahahaaa så söt... Alicia min lilla syster är så liten så hon fatta inte de hela utan hon bara kramades och va med..
Innan vi skulle åka hem så åkte vi till min pappas mamma på hemmet för med henne och André blir de fem generationer så vi skulle dit och ta ett kort, efter de åkte vi hem.
Jag kramade om den gamla ;) och sa att de va roligt att träffa dig och då sa hon till mig de gör vi aldrig mer igen igen, jodå sa jag och gick, kände hur tårarna började komma.
Sen gick vi ut så jag sa hejdå till farmor och Nathalie, sen följde pappa och dom små oss ut, vi kramade om varandra och pratade lite, sen åkte vi.
Kändes jobbigt att åka men ändå gott.
När vi kom hem ville jag bara ner igen, lämgtade som bara den, jag och pappa och syster pratade över tel ganska ofta.
Pappa är så gulligt, hans säger alltid puss och kram innan vi lägger på :) betyder så mycke för mig som aldrig haft en pappa och aldrig en som brytt sig om mig, så varje ord MIN pappa säger till mig betyder så mycke, tar in allt..
igår kom vi hem från pappa, jag Gustav och André, vi slängde oss ner en gång till. pappa har gjort så mycke god mat till oss, han är jätte duktig på att laga mat :)
Har träffat min syster mer nu, vilket känns väldit bra för nu är vi som systrar ska vara, hon är så mysig, precis lika mysig som mina andra älskade syskon, Sabina, Natta, Magnus, Douglas, Alicia. Nu har vi alla kommit varandra mycke närnare.
Till vintern åker nog kanske jag och min syster till hennes hem land costa rica :) bara få tid att lära känna varandra.
den här gången fick jag ingen tid att träffa mina små syskon för dom va hos sin mamma, men vi ska snart ses igen:)
Va hemma hos farmor, hon hade de jätte mysigt hemma hos sig.
Jag har varit med om så himla mycke och de är så svårt att skriva om allt.
Men en sak vet jag att jag känner mig lyckligast i denna värd ;)
:)

HÄR ÄR DÅ VI PÅ KORTET JAG SKREV OM.....


....

HÄR ÄR MIN LILLA SYSTER OCH MIN DUNDER GOA SON OCH MIN LILLEBROR DOUGLAS

mer kort finns men lägger upp dom någon annan dag!
Hoppas jag hinner skriva i morgon.
stor kram lycklig Pövas


RSS 2.0